Rulada cu branza

de Georgiana78 in Prajituri, 28 Mai 2012 | 6213 vizualizari

 

INGREDIENTE

Rulada:

  • 5 oua
  • 5 linguri zahar
  • 6 linguri faina
  • 1 lingurita rom
  • un praf sare

Crema:

  • 1/2 borcan gem caise
  • 100 gr unt
  • 350 gr branza dulce
  • zahar pudra dupa gust (eu am pus 3 linguri rase)
  • 1 lamaie mica
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu branza:

Rulada:

- se bat albusurile spuma cu zaharul si un praf sare si se adauga galbenusurile pe rand, apoi romul, faina si se amesteca bine

- se toarna compozitia in tava de aragaz tapetata cu hartie de copt, se niveleaza si se da la cuptor la foc mediu pt 15 min.

- se scoate blatul, se dezlipeste de hartia de copt si se ruleaza intr0un prosopdupa care se lasa sa se raceasca.

Crema:


- se mixeaza untul la temperatura camerei cu zaharul pudra

- se adauga branza, coaja de lamaie, si se amesteca bine

Montajul:

- se desface blatul din prosop, se unge cu un strat subtire de gem de caise pe toata suprafata, apoi se intinde crema de branza, se ruleaza si se decoreaza dupa imaginatie sau nu.

- inainte de a taia rulada si a o servi, se tine la rece cca 1 ora

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (40)

Georgiana78 1

10.06.2012, 15:43

La cate poti sa duci....! Multumesc!

LadyCrs 1

15.07.2012, 21:02

Superb arata! Si nu e complicata deloc !

Georgiana78 1

15.07.2012, 21:35

Nu este complicata si este foarte usoara si gustoasa!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Rulada cu Ceva Fin Cremos si visine